Vores brugere og forældre udtaler sig

Vi vil gerne sige tusind tak for denne gang. Vi har været vildt glade for at være i børnehaven. Vi er altid blevet mødt af dejlige, engagerede medarbejdere. Selv om der har været store udfordringer de seneste 3 år bl.a. i form at besparelser og sammenlægninger, har vi været super tilfredse med ledelsens og de ansattes indsats.
Charlotte og Janus Fischer, forældre til Sofie
Der er mange ting vi som forældre til Simon kunne fremhæve ved Kongehøjens Børnehave som værende super gode, men det vi specielt synes er i absolut topklasse, er den målrettede indsats der arbejdes med i forhold til at gøre børnene parate til en hverdag i skolen. Her skal nævnes forudsigelighed, struktur, selvstændighed og udvikling.

Projekter som " mal dig selv", "ud i naturen" med eller uden vaders, kanosejlads og rollespil sammen med naturvejleder, bedsteforældrekaffe, løb i skoven og svømning er blot få af de ting, der har givet vores søn en fantastisk tid i børnehaven.

Endnu engang mange tak fordi I har givet super rammer, så vores søn har følt sig tryg og har udviklet sig, så han er parat til skole.
Benny og Dorte S. Petersen, forældre til Simon
Vi kan stærkt anbefale Kongehøjens Børnehave. Personalet møder os dagligt med smil og overskud, hvilket gør vores barn og os forældre trygge. Der bliver jævnligt lavet forskellige aktiviteter, som er med til at rykke det enkelte barns grænser og kunnen. Skøn institution.”
Frank og Lene Abrahamsen, forældre til Lasse
I Kongehøjens Børnehave bliver man mødt af varme, imødekommende og omsorgsfulde ansatte, der vægter fællesskabet højt. Børnehaven holder et højt aktivitetsniveau og Karoline fortæller ofte med begejstring om skovture, bækvandring, cykelture, svømmehal, rollespil, bålmad, lege og boldspil i hallen…. og meget mere.
Karina Kuta, mor til Karoline
Kongehøjens Børnehave | Sandved 45, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 7376 8754